Järjestellä itsellesi vapaata 6-7.9 2019 sillä silloin olisi aimo annos uutta tieteellistä faktaa ei-prosessoidun ruuan terveysvaikutuksista! Paikkoja on rajatusti joten kannattaa olla nopea – ne ovat joka vuosi myyty loppuun. Joten se tarkoittaa että tämä on se paikka missä kannattaa olla!

Luennot:

Tänä vuonne meillä on 2 vanhaa raakaruokateollisuuden konkaria myös luennoimassa: Irlannista PhD Conor Brady pitää luentoja proteiineistä ja ruuan prosessoimisesta ja Englannista Greg Van Praagh, joka nykyään on Pet Food Manufacturers’ Association (PFMA)vice-Chairman ja joka vetää nimenomaisen organisaation raakaruoka jaoston, niin hän pitää sen uusista tuulista meille luennon. Lisäksi DVM Susan Wynn, joka on diplomaatti (raaka)ruoka eläinlääkäri USAsta pitää meille luennon siitä, mitä uutta löytyy nyt kirjallisuudesta raakaruuasta. Tulemme laittamaan kaikki artikkelit, joista hän puhuu, kotisivuille, jotta voitte käydä hakemassa niitä sieltä. Uusinta uutta on ihmispuolella tehtyjä epidemiologisia tutkimuksia siitä, miten ultra-prosessoitu ruoka vaikuttaa ihmisten sairastumiseen ja siitä voi vetää mielenkiintoisia johtopäätöksiä myös ultra-prosessoidun koiraruuan vaikutuksesta koirien terveyteen: Siitä luennoi Bernard Srour Pariisin Yliopistolta. Ruotsista meillä on Ann Fernholm joka on laiitanut pariin kansiin seuraukset liiallisesta hiilihydraatti ruokinnasta ja hän avaa tämän meille. Olli Sovijärvi on lääkäri joka hoitaa ihmisiä ravinnolla ja hän luennoi siitä, miten erilaiset ravintoaineet vaikuttaa meidän elimiin. Tämäkin tutkittu tähän asi vain ihmisillä mutta teemme hänen kanssaan yhteistyötä jotta saisimme samat infot koirille! Uudesta Zealannista tutkija Nina Butowski pitää luennon eläin- ja kasvisperäisen kuidun vaikutuksista eläimeen, eli voiko kairanruokaan laittaa esim. karvoja? Ja sitten tietysti DogRiskin omat tutkijat luennoivat ravinnon vaikutuksesta; tänä vuonna sairauksissa atopia, epilepsia ja lonkkadysplasia.

 

Tulethan nytkin mukaan – näitä seminaareja on maailmalla vain meillä, Lontoossa ja Chicagossa! Ja kohta raakaruokkiminen ei enää ole vain sivuilmiö sillä esim suurtuottaja Purina on ostanut jo kolme raakaruoka tehdasta! Joten ole mukana kun tiedettä tehdään ja ota selvää – tieto on aina parempi kuin mutu!

Jos et tule – jaathan tietoa seminaarista: Printtaa se kauppaasi tai odotushuoneeseen!

Ja saat mielellään jakaa ilmoituksen muille ja jakaa myös DogRisk facebook sivumme jossa ilmoitus. Alla ja liitteenä ohjelma ja facebook sivuilla lisää. Kohta saamme myös kaikki Yliopiston tutkimus-sivuillemme! Tervetuloa!!!!

Lisä-infoa saa meiltä: anna.hielm-bjorkman@helsinki.fi ja 044-3270462 tai johanna.anturaniemi@helsinki.fi